Nederlands English

Live Muziek Huwelijk Feest Receptie Bruiloft Ceremonie Huwelijksmis AGENDA ALINA
ARCHIEF ALINA
BIO ALINA
REPERTOIRE ALINA
NIEUWS ALINA
NIEUWSBRIEF ALINA
MEDIA ALINA
DEMO'S ALINA
VIDEO ALINA
FOTO'S ALINA
LYRICS ALINA
INFO & CONTACT ALINA
SHOP ALINA
LINKS ALINA
REFERENTIES ALINA
GUESTBOOK ALINA

 

Projecten

Hieronder vind u links naar projecten waar Alina zich voor inzet


   

 

 

Kinderkreet "Steunpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik".
Speciaal voor Childry BelgiŽ werd door Peter Stevens van Emotions-Hart een cd-single opgenomen, waaran de opbrengst volledig naar "Doorbreek de Stilte" gaat.
 


   

 

 

"Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen" is een groep belangloze vrijwilligers die zich verenigd hebben in een absoluut neutrale v.z.w. met als doel: elke mogelijke hulp te bieden aan de kinderen die onder eender welke omstandigheden slachtoffer kunnen worden beschouwd van de nucleaire ramp in Tsjernobyl, op 26 april 1986.

Doel is :

zoveel kinderen als mogelijk voor een gezondheidskuur naar BelgiŽ in gastgezinnen brengen gedurende de maand juli en/of augustus.

Het smeden van een hechte vriendschapsband met de kinderen, de volwassenen van morgen.

FinanciŽle steun aan de kinderziekenhuizen in de streek van Gomel (Wit-Rusland)

Alina steunt deze organisatie met de verkoop van haar eerste cd-single (Run To Eternity - My Heart Beats) welke hier op de site aangeboden wordt.
 


   

Interessante muziek links

Hieronder vind u links naar pagina's waar Alina veel mee samenwerkt. Links naar o.a. Music Producers, Songwriters, Record Companies, OfficiŽle instanties enz.
 


   

Timbres Divers

 

Timbres Divers is is een uniek Groot Film- en Musicalorkest. De bezetting lijkt sprekend op die van het bekende 'Metropole Orkest'. De naam Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers zegt veel over het repertoire van het orkest. Het accent ligt op film- en musicalmuziek, maar ook andere 'timbres' als pop, jazz, bigband en klassiek maken deel uit van de muziekmix. Het orkest werkt met eigen arrangeurs. Dit biedt grote flexibiliteit in muziekkeuze en waarborgt dat de specifieke bezetting inclusief vocals optimaal tot zijn recht komen.

Meer info vind je op hun webpagina: http://www.timbresdivers.nl
 


   

Nite Spirit

 


 

De VZW Malinplansjee bestaat uit een grote groep muzikale en andere artistieke vrienden die maar ťťn gezamenlijk doel hebben. ENTERTAINEN EN PLEZIER MAKEN! "NITE SPIRIT" bezorgt U een onvergetelijke avond met muziek van alle genres en voor elke leeftijd. Eigen nummers van de hand van Jo Swinnen komen eveneens uitvoerig aan bod. Met de theatershow MALINPLANSJEE bent u getuige van een 2 uur durende varietť show met 100% eigen muziek, humoristische sketches en een formidabel licht- en beeldspektakel. De muzikale inhoud bevat vooral het lichtere genre met een symphonische tint. Alle teksten en muziek zijn geschreven door Jo Swinnen en bewerkt door Eddy Verberkt en Swa Moens.

Voor meer info bezoek je hun website http://nitespirit.be
 


   

Danny Van Rysselberghe
Muziek

 

Hoe begin je aan een goed nummer, natuurlijk met een goede tekst en daarbij nog een leuke melodie. Zit je echter zelf even zonder inspiratie of lukt het allemaal niet zo best. Geen nood, componist - tekstschrijver Danny Van Rysselberghe staat steeds tot uw dienst.
 


   

Arie Meijer

Ben je als uitvoerende artiest en/of componist op zoek naar goede (kleinkunst)teksten of luisterliedjes dan ben je bij Arie Meijer aan het juiste adres. Arie is een talentvolle tekstschrijver die al heel wat op zijn repertoire heeft staan. Wil je een nummer van Arie op jou repertoire kijk dan op volgende website voor contactgegevens http://www.tekstdichter.nl

 


   
Sabam

SABAM is de Belgische Vereniging van Auteurs, Componisten en Uitgevers. Zij heeft tot doel het innen en verdelen, administreren en beheren (in de ruimste zin van het woord) van alle auteursrechten en BelgiŽ en in de andere landen waar wederkerigheidsovereenkomsten zijn gesloten (met hun zusterverenigingen, dat wil zeggen met andere collectieve beheersverenigingen in de wereld).

 

Meer info vind je terug op hun website : http://www.sabam.be

 

 

 


   
Trouwsites
 

http://www.allesovertrouwen.nl/

http://trouwen.2link.be/
http://www.2link.be/
http://huwelijk.jouwpagina.nl/
http://huwelijk.startpagina.be/
Trouwen-Bruiloft alles voor je huwelijk
http://www.onzebruiloftsite.nl
http://www.huwelijksidee.nl

Muziek-Huwelijk.be : Live muziek op uw huwelijk, receptie of trouwfeest

 


   
Ceremonie
Meesters

 

http://www.ceremonie-mondy.be/
 


   
Uitvaartsites
 

http://uitvaart.startpagina.be/
http://uitvaartverzekering.jouwpagina.nl/
 


   
   

top