Alina doet mee in de musical 'Zoo of Life'.

[25/03/18] Dit jaar gaat Alina een nieuwe uitdaging aan door alweer deel te nemen aan een grote productie. Deze keer is het de musical 'Zoo of Life' waar Alina samen met het koor op het podium van de Elisabethzaal staat naast de grotere artiesten zoals Sandrine, Tine Oltmans, Jelle Cleymans, Janine Bischops, Peter Thyssen, Barbara Dex, Warre Borgmans, Ivan Pecnik, Lotte Stevens, Leendert De Vis, Hannes Vandersteene en Brent Pannier.

Meer info en tickets vind je alvast via deze link
 https://www.zooantwerpen.be/nl/musicalspektakel-zoo-of-life/cast/

Alina geeft haar eerste lenteconcert.

[14/05/17] In de laatste jaren ontdekte Alina haar nieuwe passie voor klassieke muziek. Ze heeft hard gewerkt met voornamenlijk Laurie Janssens als coach, maar heeft ook lessen genomen bij Stephanie Friede, Abbie Furmansky, Gary Jankowski, Carrol Freeman, Ann Rodiger en John Norris.

Op zondag 14 mei 2017 heeft ze haar allereerste Lenteconcert met een reeks van liederen van Hahn, Debussy, List, Canteloube en Rachmaninov. Samen met Anna Ledent op piano vormen ze een perfect duo waarbij je onmiddellijk hun Slavische roots kan herkennen.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over onze volgende concerten stuur ons dan snel een mailtje

Alina neemt deel aan Gregoriaans scola Audivi Vocem.

[01/03/15] Gregoriaanse gezangen hebben altijd iets mysterieus en rustgevend in zich. Daarom kon Alina haar kans om een deel uit te maken van het Gregoriaans scola Audivi Vocem niet voorbij laten gaan. In 2015-2017 heeft ze deelgenomen aan enkele concerten, missen en Groot Gregoriaans Festival in 's Hertogenbosch, Nederland.

Alina op de Trouwbeurs Kursaal Oostende 2011.

[13/08/11] Omdat je unieke momenten niet kan herhalen, brengt de Trouwbeurs Kursaal Oostende voor u alle trouwexperten en de laatste trends samen onder 1 dak zodat u zonder zorgen en moeite van uw huwelijk een droomhuwelijk maakt!

Ook wij staan op deze beurs ter beschikking voor al uw vragen omtrend het opluisteren van uw huwelijksceremonie, receptie of diner met live muziek gebracht door Zangeres Alina.

Meer info omtrend de trouwbeurs vind u hier.

» lees meer

Alina op Star Wars in Concert.

[30/03/10] Alina staat dit jaar mee op het podium bij 'Fine-Fleur' het alom bekende koor van Night of the Proms.

Het Royal Symphonic Concert Orchestra en het koor Fine Fleur brengen samen de meest beklijvende muziekfragmenten uit alle zes episodes. De muzikale leiding is in handen van Dirk Brossé, topdirigent van eigen bodem en zonder twijfel de geknipte man om Star Wars in Concert ook muzikaal naar een verbluffend niveau te tillen.

» lees meer

Alina zingt op de Gentse Feesten.

 

[19/07/09] Op zaterdag 25 juli 2009 treedt Alina net zoals vorig jaar op op de Gentse Feesten. Daar zal ze haar 3 nieuwe Dance nummers promoten. Deze dance tracks kwamen tot stand in samenwerking met tallentvol componist Jurgen Moreno. Voor alle dance liefhebbers is het dus uitgekeken geblazen. Allen daarheen. Optreden is voorzien omstreeks 14h00 op het François Laurentplein te Gent.

» lees meer

Alina zingt op benefietconcert Berkenbeek.

 

[02/03/09] Op zondag 22 maart 2009 vindt de eerste editie van het benefietconcert Berkenbeek Presents "BenNeSpecial" plaats op de Grote grasweide naast BUSO Berkenbeek Nieuwmoersesteenweg 133.

Dit spectaculair benefietconcert, voor iedereen toegankelijk, is een initiatief van drie laatstejaarsstudenten lichamelijke opvoeding van de Karel de Grote-Hogeschool te Antwerpen.

De opbrengst van het evenement gaat rechtstreeks naar dit goed doel, het Buitengewoon Secundair Onderwijs Berkenbeek te Wuustwezel.

» lees meer

Alina te gast in "Malinplansjee" de tejatershow van Jo Swinnen.

 

[23/11/07] De makers van het reeds bekende "MECHELE FIEST" voor het programma “Fata Morgana”alsook "TROTS OEP SINT ROEMBOTS" voor de CANVAS monumenten strijd stellen trots hun vernieuwde show voor gebaseerd op een ouderwetse "roots" van toen theater nog THEATHER was!

23 NOVEMBER : Volledig uitverkocht

Door de ongelooflijke ticketverkoop is er 1 extra voorstelling ingelast op 16 DECEMBER.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze site

» lees meer

"Binnen en Buiten" interview op Radio Lorali.

[11/11/07] Alina gaf een interview voor het populaire radio programma "Binnen en Buiten" van Radio Lorali in Herk-De-Stad.

» lees meer

"Van Alle Markten Thuis" radio interview.

 

[07/11/07] Alina gaf een interview voor het populaire radio programma "Van Alle Markten Thuis" gepresenteerd door John Vandendriessche op meer dan 20 radio stations in Belgïe en Nederland.

» lees meer

"From Bedroom to Headroom" compilatie CD is uit.

Compilatie-cd: from headroom to bedroom: front cover

[28/08/07] de fijne compilatie CD van "Homerecording" is uit en er staat een nummer van mij op en in totaal nog 17 andere onweerstaanbare tracks. Mis hem niet, de oplage is beperkt!

» lees meer

"De Roos" is Alina's eerste cover single welke een tribuut is aan Ann Christy

[03/01/07] Het mooie nummer De Roos van Ann Crhisty blijft een ongelooflijk mooi nummer dat de waarde van het Vlaamse lied eens te meer onderstreept.

» lees meer

"Give Your Love" is Alina's laaste nieuwe nummer.

[11/08/2006] Give Your Love, Alina's laatste nieuwe nummer is online te beluisteren.

» lees meer

"Jamais je ne te laiss’rai" is Alina's laaste nieuwe nummer.

[11/06/2006] Jamais je ne te laiss’rai, Alina's laatste nieuwe nummer is online te beluisteren.

» lees meer

Benefiet concert ten voordele van de VTM actie "Levenslijn"

[18/04/2006] Op 10 juni 2006 treedt Alina op tijdens een benefiet concert ten voordele van de VTM actie "Levenslijn" in feestzaal den Elst te Rijkevorsel.

» lees meer

Awaking is Alina's laaste nieuwe nummer. De lyrics zijn van Arie Meijer, de muziek van Danny Van Rysselberghe.

[20/03/2006] Awaking, Alina's laatste nieuwe nummer is een feit. Componist Danny en tekstschrijver Arie hebben hier bewezen dat ze een ongelooflijk duo zijn.

» lees meer

Alina werkt mee aan een benefietsingle ten voordele van  de hulporganisatie "Stop De Stilte". Steunpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik.

[04/03/2006] "Emotion-Gifts" heeft een Cd single opgenomen, waarvan de opbrengst volledig naar "Stop de Stilte" gaat. De Cd bevat twee nummers. Het nummer "Steel de Zon" wordt op een prachtige ontroerende manier gebracht door Alina en is een heel mooie versie geworden van de wereldhit, "Only Love", oorspronkelijk vertolkt door Nana Mouskouri.

» lees meer

"Colour Me Gray" and "A Drop Of Dew" Demo's online

[01/01/06] Alina's twee laatste opgenomen liedjes kunnen nu online beluisterd worden.

» lees meer

"Tu Es Mon Âme" Demo online

[01/01/06] Alina's tweede inzending voor Eurosong 2006 kan nu online beluisterd worden.

» lees meer

Reportage "Man Bijt Hond - Eurovisiedroom"

[08/12/05] Reportage van Man Bijt Hond over de Eurovisiedroom van 3 kandidaten die hebben meegedaan aan Eurosong 2006. (G-Scar, Alina, Deenah).

» lees meer

Nieuwnummer van Alina: "Sous Les Peupliers"

[28/10/05] Alina heeft niet stilgezeten. Een nieuw nummer "Sous Les Peupliers" is geschreven door componist Danny Van Rysselberghe en tekstschrijfster Katia Van Waeyenberghe. Het is een nummer in het Frans De muziek samen met tekst en zang zijn zo in harmonie. Geschreven met liefde en gezongen vanuit het hart.

Demo is te beluisteren op de Audio pagina

» lees meer

Alina met 3 nummers naar de preselecties van Eurosong 2006

[28/09/2005] Wat vast staat is dat Alina met 3 nummers een kans waagt voor de preselecties van Eurosong 2006. Met de nummers "The Tides Will Turn", "Tu Es Mon Âme" en "A Drop Of Dew" wil Alina het publiek tonen dat België nog bruist van ongekend talent.

» lees meer

Alina naar Eurosong 2006

[25/08/2005] Alina is van plan met een Engelstalig nummer door te stoten naar de finale van "Eurosong 2006".

» lees meer

Alina zingt voor kinderen van Tsjernobyl

[24/08/2005] Gazet van Antwerpen wijdt een artikel aan de liefdadigheidsactie die gekoppeld is met de verkoop van haar eerste CD-single.» lees meer