Ben je op zoek naar een professionele top huwelijkszangeres of zangeres met uitgebreid muziek repertoire voor live muziek huwelijksmis verzorging van je huwelijksviering, trouwmis, kerk, trouw, bruiloft, ceremonie, receptie of huwelijksmis, plechtigheid,feest, openingslied (25 jaar getrouwd, 25 jaar huwelijk, 30 jaar getrouwd, 30 jaar huwelijk, 35 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 40 jaar huwelijk, 50 jaar getrouwd, 50 jaar huwelijk, 60 jaar getrouwd, 60 jaar huwelijk) of als animatie op je (bedrijfsfeest, bedrijfs evenement, benefietconcert, buurtfeest, candle light dinner, diner dansant, danscafé, familiefeest) dan ben je hier aan het juiste adres.

Alina is een all round bekende zangeres afkomstig uit rusland , sint petersburg. Zij is een belgische zangeres die heel wat belgisch talent in zich heeft. Alina kan je als zangeres boeken voor een live muziek optreden op je personeelsfeest , avondfeest huwelijk of galadiner. Als allround artieste behoord zij tot de beroemden onder de belgische zangers en zangeressen in belgië. Voor boekingen en prijzen verwijzen wij naar de info en contact pagina.

Met haar romantische muziek waaronder enkele franse nummers zoals : jamais je ne te laiss'rai , tu es mon ame , sous les peupliers waarvan de franse muziekteksten zijn geschreven door de waalse katia van waeyenberghe en de franstalige muziek is geschreven door componist danny van rysselberghe weet ze met haar entertainment als famous artist jou feest of feestavond met haar franse muziek op te luisteren.

Buiten haar franse chansons heeft Alina ook nog een engelstalig repertoire met engelse liedteksten en engelse muziekteksten in het bijzonder. Enkele zijn prachtige pareltjes van romantische muziek. één romantisch liedje in haar répertoire heeft zelfs meegedaan aan de preselecties van het eurosongfestival in 2006. De liedjes en de muziek van de nummers en demo's van a drop of dew en tides will turn als deelnemers eurosongfestival konden spijtig genoeg de jury van de eurovision song contest niet overtuigen. Jammer als je ziet welke liedjes ze dan uiteindelijk naar het eurovisie songfestival gestuurd hebben.

In 2007 heeft Alina niet meegedaan aan eurosong. Dit neemt niet weg dat zij zeker nog enkele mooie leuke liedjes heeft om mee te doen in 2008 aan belgie eurosongfestival. En wie weet doet ze misschien wel mee aan een inzending met een russian liedje als eurovision song. Als zangeres mag bekende artiest Alina niet ontbreken op je dinerdansant, soirree, avond feest, bedrijfsfeest of diner-dansant.

Alina kan je boeken rechstreeks op deze website voor een optreden op je huwelijksviering, personeelsfeest, pleinfeest, recepties zelfs voor je restaurant live muziek met eigen installatie pa en technieker. ben je dus op zoek zangeres voor avondfeest, avondmarkt, bedrijfsevenement, bruiloft dan zijn deze all-round zangers en zangeressen een vlaamse bekende met het nodige zangtalent allen top artiesten die uw soirées met popmuziek van bekende songs als sfeermuziek op het podium live muziek ten hore brengen.

Deze live optredens zijn goedkoop in tegenstelling tot boekingen bij een boekingsburo. Wil je dus een evenement organiseren en is er een artiest gezocht of artiest huren of ineens een artiest boeken of kwam je toevallig op deze muziek website een artiest zoeken dan hebben wij de nodige info over alle artiesten, bekende zangers en zangeressen, belgische artiesten en alle muziek en hebben wij alles over voor uw bedrijfsactiviteit, bedrijfsfeesten, benefiet, dancing en zelfs discotheek.

wil je mijn muziek beluisteren of mijn cd downloaden kan je de nieuwste muziek vinden van de zangeres alina en demos downloaden van muziek van de website official volgens artiesten namen of artiesten liedjes. De album tracks kunnen als volledige album cd gedownload of als liedjes mp3 muziek downloaden. De mp3 full albums met alle mp3 liedjes kan je in de muziek shop van legaldownload vinden en aldaar kan je de muziek liedjes van deze belgische artiest per album release beluisteren van liedjes.

De nieuwste muziek en de laatste nummers zijn te vinden in de online winkel. Ben je op zoek naar pop muziek of net dat ene romatische liedje of snelle dancemuziek zoek dan niet verder, de nieuwste liedjes van de zangeres van de bekende zangers zangeressen bekend in belgie download je goedkoop zangeres alina heeft al menig hart veroverd met haar franse liedjes die perfect als achtergrond muziek je bedrijfsevent of je benefit concert of diner by candlelight

Bekende belgen en bekende vlamingen en bekende zangeressen of bekende zangers vind je overal bij elk artiestenbureau in belgie nederland. Belgische beroemdheden en belgische zangeressen boeken via een boekingskantoor of boekingsbureau waar de boekingen prijzen alleen al de pan uit swingen. Dan ben je hier aan het juiste adres. Democratische prijzen artiesten prijzen voor ieders beurs. Denk je ik zoek een artiest of zoek zangeres en artiest boeking voor je bedrijf feest of bedrijfsfeestje of gewoon je bruiloft feest of wat dacht je van een brunch of een candlelight dinner neem dan contact op en boek deze bekende artiesten via de artiesten boeking pagina of artiesten bureaus. Je hebt de keuze uit volgende bookings : ( artiesten bruiloft bedrijfs evenementen bedrijfsfeest organiseren avondmarkten breathing lessons bruiloftfeest cabaret candlelight dinner )

Een soirée met Alina als russian artist en nieuw zangtalent is altijd een feest op je party. Een prijs boeking van Alina is goedkoop en ambiance is verzekerd. Alina brengt eigen nummers, zowel engelstalige, nederlandstalige, franse en zelfs russiche nummers. Van popmusic over love songs tot lounge muziek en and dance music voor discotheken. Deze vlaamse artiest van artiest antwerpen belgie brengt uw soirees tot een true spectacle. Alina zingt live voor groot publiek met eigen installatie en technieker. Deze boeking artiest met concert dates voor een concert 2007 of concert 2008 kan je vinden op de site onder concertagenda belgie

Alina's eigen nummers kan je gratis beluisteren muziek via de website. gratis muziek beluisteren zeg je, jawel haar latest songs welke vooral luisterliedjes zijn met sterke inhoud qua lyrics songtekst. De music and lyrics zijn vooral van haar componist Danny Van Rysselberghe. music is my life zegt Alina, en dat hoor je ook in haar muziekteksten. Krachtige nummers met diepere betekenis. Als nieuwe artiest en opkomend talent is zij een vlaams artiest met een gouden stem. albums downloaden van Alina kan via legaldownload. Andere artiesten huren of andere artiesten boeken of heb je andere artiesten gezocht of wou je andere beroemdheden artiesten inhuren die eerst en vooral duur zijn en bijna onbetaalbaar. De beste artiesten of beste zangeres hoeft niet duur te zijn. boeken van Alina kan via deze site en hoeft niet via één of andere boekingskantoren of artiesten bureau die toch duurder zijn dan rechtstreeks boeking artiesten.

zoekt zangeres of zoekt zangtalent of is er een zangeres gezocht welkom bij vlaamse zangeres Alina. specialiteiten zijn dinner dansant met dinnershow of organiseren van uw themafeest op uw tuinfeesten of trouwfeest of tuinfeest of zelfs als thema feest in uw restaurant. De prijslijst artiesten Alina is op simpele aanvraag te bekomen. prijzen van artiesten of prijzen zangers voor artiesten boekingen zijn afhankelijk van de duur van het gewenste programma : bedrijfs feest, bedrijfsevenementen, bruiloften, café dansant, candelight dinner. Alina werkt niet met een artiesten buro maar organiseert haar artiesten evenementen zelf. Haar artiesten optredens situeren zich vooral in antwerpen belgie, maar ook artiesten optreden in artiesten nederland zijn uiteraard mogelijk.

Zonder artiestenbureaus is artiesten zoeken een stuk makkelijker dan met een artiestenburo of artiestengids. En komt de artiesten verhuur een stuk goedkoper uit. artiesten in belgië werken meestel met belgische zangeresen en bekende artisten waaronder enkele bekende zangeresen welke belgische popmuziek en chansons als concerten in belgië en evenementen belgie op. zangeressen en vlaamse artiesten zorgen er ook voor dat hun songteksten van hun single en nieuwste liedjes van hun nieuwe cd ook ten allen tijde geregistreerd staat bij sabam. Zo kan het muziek downloaden online van hun nieuwe albums met hun nieuwe muziek en of nieuwe singles toch tegen gehouden worden. Een album artiest met artists music van belgische artisten wil met steeds downloaden, waarop downloaden van liedjes zo bijzonder populair is of download full mp3 albums. Onder de beroemde zangeressen en belgische zangers kan Alina niet ontbreken. met haar belgische single de roos een vertolking van het mooie nummer van Ann Christy blijft één van de belgische hits van één van de beroemde artiesten allertijden.

Via de website legaldownload.net kan je de album releases van Alina met haar album artist en haar dance muziek beluisteren. Ook kan je een download full albums doen van dezelfde site. Dus download mp3 liedjes voor maar slechts 0,99 Euro. of download mp3 muziek van haar full album voor minder dan 7 euro. De liedjes beluisteren kan vooraleer je de liedjes online wenst aan te kopen. liedjes van de zangeres Alina zijn allemaal legaal muziek downloaden is volledig met toestemming van sabam.

is er een zangeres gezocht antwerpen dan ben je bij Alina aan het juiste adres. Alina is één van de zangeresen die zelf ook zangles geeft aan beginnende zangers of zangeressen. is er dus een zangeres gevraagd of zangtalent gezocht voor een vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeesten of zijn er vlaamse zangers en zangeressen gezocht in vlaanderen voor bruiloft of een verjaardagsfeest of wil je een tuinfeest organiseren als verjaardagsfeest idee of feest idee voor het verjaardagsfeestje van uw kleinkind of als verassing voor je opa of oma die net 65 jaar, 70 jaar of 80 jaar geworden is op het familie feest of ben je op zoek naar tips huwelijk voor je zilveren bruiloft, tinnen bruiloft, bruiloftsfeest, diamanten bruiloft of wil je een buurtfeest organiseren of zoek je het meer in een candle light dinner show of diner spectacle of zelfs galadiner of zijn jullie een club en willen jullie eens een zangeres op jullie fuif of fuiven van jullie jeugdhuis. Dan is Alina een jong talent en tevens goedkope jonge zangeres die je kan inhuren.

Zij brengt bekende liedjes en bekende muziek als belgisch artiest moet zij niet onderdoen voor andere belgische artiesten of bekende belgen Voor boekingen artiest Alina verwijzen wij u door naar de info en contact pagina. Zij werkt niet met een boekingskantoor artiesten zoals andere boekingskantoren artiesten onder hun vleugels nemen. een booking van zangeres alina kan rechtstreeks zodat het u ook goedkoper uitkomt.

Zij heeft al heel wat feesten verzorgt of het nu gaat om uw 25 jaar jubileum, 40 jaar jubileum, 50 jaar cadeau, 50 jaar jubileum, 50 verjaardag, bedrijfsfeesten antwerpen, cafe diner of concert organiseren dan zit u hier aan het juiste adres. Alina geeft ook concerten op dinnershow of discotheken of evenementen antwerpen of evenementen nederland. Voor de agenda verwijzen we naar haar event calendar 2008 op deze site. Alina heeft al met menig famous music artist en famous singers op de planken gestaan. Neem nu de mannen van NiteSpirit. Nite Spirit is een band die reeds op Fata Morgana met het lied tis fiest in stad menig toeschouwer heeft laten genieten. Een feest organiseren op een feest boot of in een feestzaal of bent u op zoek naar een idee personeelsfeest voor uw collega of ideeen verjaardag voor uw grootmoeder of kleindochter of het jubileumfeest van uw ouders of verzorging van uw kerst diner dansant met live artiesten en live liedjes en live music.

Naast haar optredens op personeelsfeesten, bedrijfsevents, huwelijksmis, jaarmarkt, receptie verzorgt alina tevens ook graag het afscheid van een dierbaar iemand op de begrafenis ceremonie, auladienst, begrafenismis, kerkdienstmet aangepaste muziekstukken zoals het ave maria of zelfs begrafenis muziek op maatwerk. U hebt een bepaalde liedtekst van een artiest of bekende vlaamse of andere buitenlandse artiesten in gedachte. Als internationale artiesten gaan wij op zoek naar de muziek band en brengen wij de gevraagde begrafenismuziek live ten gehore. Dit alles blijft betaalbaar aan zeer democratische prijzen. Je kan ook zelf muziek zoeken om voor begrafenis in het crematorium of kerkdienst muziek cd's op de uitvaartdienst of uitvaarten de muziek luisteren. Doch voor uitvaartdiensten of uitvaartmissen is live uitvaartmuziek live gebracht door begrafenis zangeres Alina toch dat ietsje meer voor uw en uw familie. Je kan hiervoor een beroep doen op beroepsmuzikanten die voor uw klaar staan betaalbaar, goedkoop, professioneel en de nodige klasse.


Nederlands English

Live Muziek Huwelijk Feest Receptie Bruiloft Ceremonie Huwelijksmis AGENDA ALINA
ARCHIEF ALINA
BIO ALINA
REPERTOIRE ALINA
NIEUWS ALINA
NIEUWSBRIEF ALINA
MEDIA ALINA
DEMO'S ALINA
VIDEO ALINA
FOTO'S ALINA
LYRICS ALINA
INFO & CONTACT ALINA
SHOP ALINA
LINKS ALINA
REFERENTIES ALINA
GUESTBOOK ALINA
Top Zangeres Alina met breed repertoire en vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor uw huwelijk, ceremonie, receptie, diner, bedrijfsfeest, gala, openingsshow, huwelijksmis, bruiloft, feest. begeleiding live on tape of met live pianist.
 

Huwelijkszangeres - Entertainer Live muziek voor elke gelegenheid
[huwelijk,receptie,bedrijfsfeest,...]

Hier ben je aan het juiste adres voor de perfecte muzikale omlijsting van uw huwelijksviering of feest. Zij staat garant voor een onvergetelijk, origineel, en zeer interactief optreden! Live muziek met of zonder pianist.

Haar warme, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt.

Naast kortere optredens (tot 60 min) kan zij ook uw receptie, bruiloft, trouwmis, ceremonie, bedrijfsfeest, kerk, huwelijksmis, party, diner,  of eender welke andere gelegenheid muzikaal verzorgen met live muziek (+- 180 min).

Geen muziekstijl is haar te vreemd. Of het nu ingetogen is of spetterend - alles kan. Coctails van eigen nummers en bekende covers van de laatste jaren, in het Engels, het Frans, het Nederlands en in het Russisch. Zeker een aanrader!

Ziet u het groter, en had u graag een koor ter beschikking is dit tevens mogelijk! Het koor 'Fine Fleur' bekend van Night of The Proms en Star Wars In Concert staat graag ter uwer beschikking.

» Lees meer
» Online boeking plaatsen


  

Nieuws

 

in the spotlight

Zangeres Alina zingt mee in het koor van de ZOO of Life hét musicalspektakel van 2018.

Ennio Morricone Europese Tour 2014

[02/04/18] Een verhaal vol liefde en dieren voor en door fans van de ZOO. Met honderden vrijwilligers, met Jelle Cleymans als gorillaverzorger, Tine Oltmans als juf Ellen en nog vele anderen. De première vind plaats op maandag 2 april 2018. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 32,50 en zijn inclusief toegang tot ZOO Antwerpen.

»KLIK VOOR MEER INFO
_____________________________________

Download GRATIS de nieuwe single 'Nella Fantasia' via de Legal Download Shop.

Nella Fantasia

[24/04/09] Trots stellen wij u de nieuwe single 'Nella Fantasia' voor. Deze single is volledig Gratis Te Downloaden via de link.

Actueel nieuws

» [13/08/11] Alina op Trouwbeurs Kursaal Oostende (21-10-2011 tem 23-10-2011)